Benjamin ComfyPillow

ondersteuningskussen voor het hoofdje

Benjamin ComfyPillow Productfoto

Benjamin ComfyPillow

Voor de ontwikkeling van een mooie ronde vorm van het hoofd en het voorkomen van een voorkeurshouding is het belangrijk dat het hoofd regelmatig wordt gedraaid. In rugligging, kan de ComfyPillow worden gebruikt om het hoofd in de juiste positie te brengen. Ook kan de ComfyPillow het hoofdje ondersteunen wanneer de baby ademhalingsondersteuning krijgt.

De ComfyPillow bestaat uit een waterafneembare binnenrol, gevuld met korrels, en een losse, wasbare hoes. Aan de onderkant van de ComfyPillow zit anti-slipmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de ComfyPillow niet kan schuiven, ook al staat het bed in een schuine positie. Het ComfyNest en de ComfyPillow zijn beschikbaar in twee maten. Maat Small is geschikt voor baby’s in de gewichtsklasse 500-1500 gram, de maat Large voor baby’s met een gewicht tussen 1500 en 2500 gram.

Praktische Informatie

  • Verkrijgbaar in twee maten: Small (500 -1500 gram) en Large (1500-2500 gram).
  • Bevat een kussen bestaande uit korrels, en heeft een aparte wasbare hoes. Het kussen kan worden afgenomen met water.
  • De onderkant bestaat uit antislipmateriaal.
  • De buitenhoesjes zijn gemaakt van een geavanceerde technische stof die bestaat uit een mix van polyester en katoen. Deze stof droogt vier keer zo snel als katoen, verkleurt en krimpt niet en blijft geurvrij.
  • Het is aan te raden om de hoezen eenmaal per dag schoon te maken, of wanneer de hoes zichtbaar vies is.
  • De hoes en de binnenzak kunnen gewassen worden in de wasmachine op 60 graden. Wassen op 90 graden is ook mogelijk, maar dat verkort de levensduur van de hoezen. De hoezen mogen niet worden gestreken.
  • Het oppervlak van de binnenzak is gemaakt van wasbaar materiaal en kan worden gereinigd volgens het ziekenhuisprotocol.
  • Raadpleeg altijd de hygiëneafdeling van het ziekenhuis voordat u de binnenrol/zakken in de wasmachine reinigt en droogt in een centrifuge.

Meer weten? Neem contact op.

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels Duits