Incubator
Cover

Incubator Cover

De couveusecover creëert een Comfortabele & Ontwikkelingsgerichte omgeving

De Benjamin Incubator Cover

Lichtreductie is gerelateerd aan een verbeterde stabiliteit en is een belangrijk onderdeel van ontwikkelingsgerichte zorg voor preterme en dysmature baby’s. Het is wetenschappelijk bewezen dat lichtreductie een positieve invloed heeft op de behoefte aan ademhalingsondersteuning, motorische ontwikkeling, gewichtstoename en opnameduur.

De couveuse hoes is speciaal ontwikkeld om de baby’s te laten wennen aan licht- en geluidstimuli. Afhankelijk van hun ontwikkeling en stabiliteit kan volgens eigen ziekenhuisprotocol de couveuse hoes worden ingezet. De couveuse kan optimaal verduisterd worden waardoor negatieve prikkels geminimaliseerd worden.

De minimale hoeveelheid flappen en de uitstekende wasbaarheid (60-90 graden) maken dit een ideale couveusehoes voor elke neonatologie-afdeling. Door het gebruik van de couveusehoes wordt een veilige omgeving gecreëerd en hebben ouders en medisch personeel snel en eenvoudig toegang tot het kind.

Productspecificaties

  • De hoes biedt baby’s een donkere, beschermende omgeving.
  • De couveusehoes is gemaakt van een technisch geavanceerde stof die bestaat uit een polyester-katoenmix. Dit materiaal droogt vier keer sneller dan katoen en is geurvrij. Het is raadzaam om de hoezen wekelijks schoon te maken of vaker als ze zichtbaar vuil zijn.
  • Gecertificeerd textiel, ademend, wasbaar tot 90°C en geschikt voor droogtrommel. De hoezen mogen niet worden gestreken.
  • Verkrijgbaar met een opening voor fototherapielampen.
  • Met fototherapie kan de afdekking over de couveuse worden geplaatst met de laagste temperatuur ingesteld op 30 graden.
  • Afdekking kan ook over het warmtebed geplaatst worden. Bijvoorbeeld fototherapie, om verspreid licht te voorkomen
  • De couveuse warmt niet op met de cover ondanks ingestelde temperatuur op 29 graden.
  • De hoes houdt licht tegen en maakt een nauwkeurige evaluatie van huidskleur en perfusie mogelijk.
  • De hoes is volledig verstelbaar, biedt een ​​uitstekende visuele toegankelijkheid voor de baby en simuleert dag/nacht-patronen.

Meer weten? Neem contact op.

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels Duits