Kangaroo Sweater Referenties

deventer

“De Benjamin Kangoeroe vesten zijn van een soepele stof, niet te warm en prettig om te dragen. De ene ouders vindt zo’n vest geweldig en de andere kan er niet mee overweg. In het merendeel van de gevallen zijn ouders positief over het vest. Sommige ouders vinden het nog wel een klus om het vest aan te trekken de eerste keren en om hun kind er goed in te leggen, maar ze worden er snel handig mee moet ik zeggen.
Het voordeel is dat de neonaat lekker ligt in het vest, ouders de handen vrij hebben en ook de mogelijkheid hebben om door de gaten hun kind vast te houden. Wanneer ouders in slaap vallen dan hoef je niet bang te zijn dat hun kind valt, want die zit goed “vast” in het vest. Wat ook fijn is dat je de slangen vast kan maken aan het vest zodat het niet aan de kinderen trekt. Ook blijven de kinderen er lekker warm in. Ik vind dat je de kinderen ook goed kan zien als ze bij ouders liggen Wij gebruiken de vesten met name bij alle premature en ook dysmature baby’s die kangoeroeën.”

     baby

“Tijdens het buidelen kregen wij, als ouders, het nog wel eens koud. In het buidelvest hadden we dat probleem niet! Zo bleven we beide warm. Het was even zoeken naar de handigste manier van aantrekken maar toen we eenmaal lagen konden we heerlijk ontspannen. Onze kleine vent kan heel fijn slapen op onze borst, in het buidelvest. Op de foto is hij tevreden aan het dromen en zo te zien heeft hij schik! Hopelijk kunnen/mogen nog veel meer mensen gebruik maken van deze fijne serie.”

De moeder van Guus test intussen al langere tijd de kangoeroevest en is positief:
– het voelt veiliger dan kangoeroën met doeken: +
– Ze kan alleen indommelen: +
– Het mutsje/kapje is super: +
– De mogelijkheid om de baby aan te raken via de openingen voor
de handen: +

“Ik heb de volgende voordelen van het buidelvest ervaren:
– Mijn dochter ligt lekker in zakje, mutsje eraan ook fijn.
– Ze ligt erg fijn en geborgen.
– Het vest zit prettig en comfortabel warm (voor zowel kind als moeder).
– Spiegeltjes zijn handig en leuk.
– Je hebt (wanneer gewenst) je handen vrij.
– Fijn dat je met je handen in vest kan en huid-op-huid contact kan hebben.”

Meer weten? Neem contact op.

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels Duits