ComfyNest Referenties

hardenberg

“Na lang zoeken naar positioneringsnesten voor prematuren ouder dan 32 weken, viel ons oog plotseling op de mooie groene nesten van “Benjamin Care” genaamd het Benjamin ComfyNest. De andere nesten zijn veelal te klein, onhandig of gewoonweg lelijk. Nesten zijn erg belangrijk in ons beleid rond OGZ. Ze zorgen voor de geborgenheid die prematuren zo nodig hebben. Verminderen de stress doordat de kinderen zich goed in de middellijn kunnen handhaven en geven de ouders een goed gevoel van tederheid om je kind in een nest, als het ware terug gelegd in de baarmoeder, achter te laten. Al snel valt het ouders op dat de kinderen heel snel in een diepe slaap kunnen komen. Ook zijn ze eenvoudig in gebruik, waardoor ouders het ook heel makkelijk en goed kunnen hanteren.
Als team zijn we op zoek naar materialen waarmee ook ouders makkelijk kunnen werken want we zijn op weg naar een nieuw Family Centered Care Hospital. In het nieuw te bouwen ziekenhuis is dat de weg die we in gaan slaan en dan zijn de materialen van Benjamin Care de beste!”

lumc

“Zeer hygiënisch door zijn uitneembaar binnenhoes, wat erg belangrijk is bij onze patiëntencategorie. Bandjes raken niet in de klit bij het samen wassen van meerdere ComfyNest, waardoor prima te wassen. ComfyNest komt altijd goed droog uit de droger. Door het uitnemen van dit kussen blijft de rand mooi dik; ook bij het wassen van de binnenhoes blijft deze goed, waardoor je goede begrenzing blijft houden bij de voeten. De binnenhoes in het ComfyNest schuiven vergt een handigheid. We hebben er wel aan moeten wennen, maar het bevalt nu goed. De service is ook goed, de laatste tijd hebben we binnen hoezen die beschadigd zijn, oorzaak hiervan lijkt het wassen. De firma is klantgericht en op dit moment onderzoek aan het doen naar de mogelijke oorzaak.”

“Ik ben heel positief over de snuggle! Het geeft een fijne en stevige begrenzing. Ook de verzwaringszakjes zijn erg prettig! Vooral die ‘zeester’ vorm. Na uitleg van de verpleegkundige (zodat die tegen hoofd en over schouders komt te hangen) lag ze heerlijk.
Echt een aanrader! Mijn dochter ligt er heel prettig in! Veel beter dan in die anderen. Die geven weinig stevigheid en begrenzing, waardoor zij zich steeds los wurmt en daardoor niet comfortabel ligt. De randen van de snuggle zijn veel steviger, dikker, zwaarder en wat hoger, waardoor haar beentjes er lekker in kunnen liggen, maar soms doet ze ook juist haar beentje lekker op het randje leggen, dit vindt zij ook erg prettig. Ze liggen dan prettig en als nodig kun je met de bandjes desgewenst nog wat begrenzing geven. Kortom ik hoop dat jullie deze snuggles gaan aanschaffen voor de afdeling.”

antonius

“Prachtig nestje, goede maat voor kindje van 1300 gram, mooie kleur en zachte materialen. Het geurdoekje viel in de smaak bij moeder en was in gebruik. 4 bandjes tegelijk over het kind maakt dat je het kind niet goed kan observeren dus dan gebruik je er 2 over elkaar. Het kindje bleef goed op temperatuur. Moeder van het kindje vroeg of haar kind er altijd in mocht liggen.”

geboortecentrum

“Het nest ziet er kindvriendelijk en comfortabel uit. Kind moest met hoofd recht, dit lukte uitstekend met Comfypillow, Beentjes gepositioneerd met Comfystar, ging prima, het voelt allemaal zacht en comfortabel aan. Moeder was blij en tevreden; “het oog wil ook wat” dat haar kindje er als enige zo mooi bij lag. Het nestje voelde wel zwaar aan als je het optilt.”

“Wat hebben wij een geluk dat we de serie van Benjamin Care mogen gebruiken! Onze kleine Philippe heeft, in de couveuse, heerlijk gelegen in het ComfyNest. Daar hebben we ook regelmatig de ComfyStar tegen hem aangelegd. Nu hij in de wieg ligt gebruikt hij nog steeds de ComfyPillow, daar kan hij heel fijn met zijn hoofd tegen aan steunen.”

mcl-logo2

“Het kindje was in de oude snuggle onrustig. In de dit nestje was hij beter te begrenzen en daardoor meer ontspannen. Nest is beter te vormen en met het comfortkussen op te vullen.”

medisch centrum leeuwarden

“Het Benjamin ComfyNest is stevig en mooi van vorm, brede banden en 4 stuks helemaal top. Comfypillow boven het hoofd en Comfystar is wel wat zwaar, Kinderen blijven hier beter in liggen.”

Meer weten? Neem contact op.

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels Duits