te vroeg geboren baby prematuur kindje

Een warm nestje voor te vroeg geboren baby? Het hulpmiddel voor uw premature kindje!

Een aantal weken te vroeg geboren, nog zo klein en kwetsbaar en de lichamelijke bescherming van je moeder ben je kwijt. Op de Couveuseafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis werken ze daarom met nestjes, een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de kinderen zo comfortabel mogelijk neer te leggen om de groei te bevorderen.

Wanneer baby’s te vroeg worden geboren is een optimale houding van het kind van essentieel belang. De baby’s worden na de geboorte op een comfortabele en ontspannen manier in de foetushouding gelegd, ondersteund door het nestje. Het nestje biedt stevigheid en in het samenzijn met de ouders, kan de baby zich goed ontwikkelen en groeien. Dankzij deze extra ondersteuning kunnen baby’s dan ook vaak eerder mee naar huis.

BenjaminCare ontwikkelt producten speciaal voor premature kindjes. Kinderen die te vroeg geboren zijn, moeten worden ondersteund om de groei te bevorderen. Precies daarom heeft BenjaminCare het ComfyNest ontwikkeld. Het ComfyNest kan de baby positioneren en ondersteunen. Dit zorgt voor een positief effect op de ademhaling en emotionele rust. Allemaal factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van uw te vroeg geboren kind.

Dit is een bewerkt artikel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Klik hier voor het oorspronkelijke artikel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie